Hoe belangrijk is een goed ontbijt?

Een goed ontbijt is zo samengesteld dat het jouw lichaam ’s morgens voorziet van de nodige brandstof.
En dat doe je bij voorkeur niet met de verborgen suikers die in bijvoorbeeld ontbijtkoek, vruchtensappen uit een flesje en cornflakes zitten. Deze zorgen vaak voor een piek in je suikerspiegel met een mogelijke vermoeidheidsdip tot gevolg. Je springt dan lekker vlot uit bed, neemt je ontbijt en een paar minuten later voel je je zo slap als een schotelvod.

Dat kan anders met een ontbijt dat bestaat uit:

 • Voldoende vezels
  Vezels werken in de darm als een soort spons waardoor ze water opnemen. Zo zorgen ze voor een betere ontlasting Ook zorgen vezels voor een betere darmwerking.
 • Eiwitten
  Ten eerste geven eiwitten je een verzadigd gevoel zodat je lange tijd geen honger hebt. Ook heb je minder trek in zoetigheid en dat is ook goed als je wil afvallen. Daarnaast kost het je lichaam extra energie om eiwitten te verteren en verbrand je meer calorieën.
 • Vocht
  Goed drinken is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een gezond ontbijt. Zo maak je al een mooi begin met de aanbevolen 2 liter vocht per dag. Ook helpt het om alle afvalstoffen die je in de loop van de nacht hebt opgebouwd af te voeren.
 • Andere belangrijke voedingsstoffen
  Zoals vitamines en mineralen.

Wil jij je oude ontbijtgewoonten veranderen?

Vraag dan naar het ontbijt van Herbalife!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend 6-dagen proefpakket voor € 10,-. Je krijgt dan 6 dagen een uitgebalanceerd Herbalife ontbijt INCLUSIEF coaching! Denk hierbij aan tips over je tussendoortjes, lunch en avondeten. Ook kun je zelf vragen stellen. Dit is ook ideaal als je eerst rustig wil uitproberen of Herbalife je wel bevalt. Hoe het smaakt en of het past binnen jouw leefstijl. In dit proefpakket vind je:

 • Formula 1 Romige Vanille zakjes
 • Supplementen

Smaakt dit naar meer?

Vraag dan naar het  “Ideaal Ontbijt” pakket waarmee je gedurende 21 dagen vooruit kan. In dit pakket zit het volgende:

 • Herbalife F1 Voedingsshake
 • Herbalife Aloe Drank
 • Herbalife Kruiden thee

Uiteraard kun je ook tijdens deze 21 dagen rekenen op onze support en 1-op-1 coaching.

Een mooi aanbod toch?

Maar wij verlangen ook wat van jou!

De proefpakketten hebben alleen zin als je onze adviezen goed opvolgt!