Welzijnspraktijk Helmond

Judith van Helvoirt in het Ouder en Kind Centrum Helmond

Judith van Helvoirt in het Ouder en Kind Centrum Helmond

De kracht van Welzijnspraktijk Helmond ligt in de persoonlijke aanpak en 1 op 1 begeleiding.

In een intake gesprek worden de gezondheidswensen, de huidige eet- en leefgewoontes en de lichaamssituatie (body scan) in kaart gebracht. Op basis daarvan adviseren we een gezondheidsprogramma op het gebied van:

  • voeding
  • beweging
  • gezonde leefstijl
  • energetische balans

Daarna volgt een periode waarin we regelmatig (wekelijks) contact hebben over de voortgang van het programma. We werken met een actief bewustwordingsprogramma, waarin u de werking van uw lichaam beter leert begrijpen en relaties leert leggen tussen alle bovengenoemde aandachtsgebieden voor het optimale resultaat.
Een holistische benadering, dus.

In onze maatschappij is het steeds lastiger om gezonde keuzes te maken. Reclames en mediacampagnes vertellen niet altijd de hele waarheid en veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Een Welzijnscoach maakt u bewust van wat gezonde voeding is en de invloed hiervan op uw lichaam. Zodat u nog bewuster keuzes kunt maken voor uw eigen gezondheid en die van uw gezin.


Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@welzijnspraktijkhelmond.nl of bellen: 06 -1470 1122.