Bokkensprong

Steven Bokken,
Bokkensprong naar sportieve(re) prestaties en welzijn

Wat mag je verwachten?

Mijn naam is Steven Bokken van ‘Bokkensprong‘ (partner van welzijnspraktijk Helmond) en ik zet mij graag in voor jouw gezondheid en welzijn.

Bij Bokkensprong word je gezien als een compleet mens met een hoofd, een lichaam, een hart en een ziel. Tijdens onze gesprekken en workshops komen deze aspecten allemaal aan bod.
Bij Bokkensprong krijg je dankzij juiste sturing en coaching de nodige inspiratie en inzichten om jouw pad te bewandelen waarbij je kunt rekenen op mijn steun en volledige inzet. We kiezen daarbij niet voor de gemakkelijkste weg. Maar het blijft wel jouw weg!

Kortom:
Ben je jouw overgewicht en levensstijl moe? Zie je in dat het echt anders moet? En ben je dus klaar om die Bokkensprong te maken naar een betere levensstijl?  Aarzel dan niet om gratis kennis te maken.
Tel. +031 (0)6-192 963 33
Eerst iets meer weten over mij en mijn werkwijze? Klik dan hier!

Steven Bokken

Ik ben sportief en ga een uitdaging niet uit de weg. Ik fiets, wandel, zeil graag en doe aan vrijduiken. 

Waarom doe ik dit?

Omdat ik zowel mijn fysieke als mentale welzijn hoog in het vaandel draag, ben ik me bewust van het belang van goede voeding. Niet obsessief, wel consequent.
Dat is ooit anders geweest. Ik begon mijn dag altijd met een sigaret, een kop koffie en géén ontbijt. Op een gegeven moment woog ik bijna 100 kg en realiseerde me dat het hoog tijd werd om de knop om te draaien.
Vandaar dat ik heel goed weet hoe moeilijk het kan zijn om je levensstijl te veranderen. Daar kun je altijd een helpende hand bij gebruiken, en die wil ik nu bieden aan anderen die inzien dat het écht anders moet.

Hoe ziet mijn ideale dag eruit?

Door elke dag te starten met 0,5 liter water met Aloë, Herbalife thee en F1 shake zorg ik ervoor dat ik het vocht wat ik ’s nachts verlies snel aanvul en dat mijn cellen de nodige voedingsstoffen hebben waar ze snel gebruik van kunnen maken. Dit geeft mij energie, innerlijke rust en een dankbaar gevoel omdat Herbalife zeven jaar geleden in mijn leven is gekomen. Ik heb veel meer energie en minder behoefte aan zoetigheid dankzij dit ontbijt. En de mensen die ik begeleid, ervaren precies hetzelfde!

Na het ontbijt is mijn voedingspatroon afhankelijk van de activiteit van de dag. Hoe meer ik in beweging ben, hoe meer ik eet. Daarbij hou ik ook rekening met het aantal calorieën dat bepaalde voedingsstoffen bevatten en zorg ik voor gezonde vetten. Tijdens het sporten, gebruik ik de 24lijn van Herbalife en die is fantastisch op alle gebieden: smaak, energie en herstel.
Meer weten over mijn ‘ideale’ dag? Klik hier!

Maar maak je geen zorgen. Als dat niet bij je past hoef je niet fanatiek te gaan fietsen, zeilen of vrijduiken.  Ook matig intensieve inspanningen zoals het maken van een mooie wandel- of fietstocht zorgen voor een extra gezondheidsvoordeel.
Ik bekijk graag samen met jou wat haalbaar is en waar jij energie van krijgt!

 

24lijn van Herbalife

Meer weten over mijn werkwijze? Lees dan dit artikel ->

Werkwijze

Als ik  je mag begeleiden naar een betere levensstijl dan wil ik je graag éérst fysiek ontmoeten. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we je wensen, je huidige leefpatroon en meet ik je BMI, spiermassa en vetpercentage.  Vervolgens bekijken we hoe jouw persoonlijke voedingsplan eruit zou moeten zien. Wil je bijvoorbeeld afvallen, fitter worden, meer spiermassa en/of een betere conditie? Ik help je om de beste resultaten te boeken waarbij ik rekening houd met jouw financiële situatie.
Meer weten over wat een welzijnscoach voor jou kan betekenen? Lees dan dit artikel.
Of bel:  +031 (0)6-192 963 33

Coach en trainer voor bedrijven

Ben jij die bedrijfsleider die inziet hoe belangrijk het is om in oprechte verbinding met jouw werknemers te zijn? Dan help ik je graag verder. De verschillende opleidingen die ik heb gevolgd en mijn ruime ervaring als werknemer in verschillende bedrijven hebben gezorgd voor unieke inzichten. Ik stel me vol passie en liefde ten dienste van bedrijven die een Bokkensprong willen maken op het menselijk vlak.

Daarnaast is zowel de mentale gezondheid én de fysieke fitheid van de medewerkers van vitaal belang voor een organisatie. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en verzuimen minder. Hoewel leefstijl de keuze is van de werknemer, kun je werknemers wel degelijk bewust maken van (het effect van) hun leefstijl.
Wil je meer weten hierover? App of bel mij: +031 (0)6-192 963 33