Over Steven, Bokkensprong naar gezondheid en welzijn

Steven Bokken

Mijn naam is Steven Bokken van ‘Bokkensprong‘ en ik zet mij graag in voor jouw gezondheid en welzijn.

Bij Bokkensprong krijg je dankzij juiste sturing en coaching de nodige inspiratie en inzichten om jouw pad te bewandelen waarbij je kunt rekenen op mijn steun en volledige inzet. We kiezen daarbij niet voor de gemakkelijkste weg. Maar het blijft wel jouw weg!

Mijn kracht is je te leren hoe jij jouw volledige potentieel naar boven kunt halen. Door stap voor stap bewuste keuzes te maken –waarbij jij jouw eigen doelen stelt–  wordt het beste in jezelf naar bovengehaald.

Ik ben sportief en ga een uitdaging niet uit de weg. Ik fiets, wandel, zeil graag en doe aan vrijduiken. Kortom: ik vind het gewoon goed om eens lekker gek te doen.  Om die “Bokkensprong” te maken, zeg maar. En te kiezen voor wat je zielsgelukkig maakt.

Belangrijkste basis is een gezonde levensstijl, niet obsessief maar wel consequent. Denk aan een driehoek, hoe breder de basis hoe hoger de piek. Daarom eet ik al 7 jaar het beste ontbijt waarin alles zit wat nodig is om de dag goed te beginnen.

Steven Bokken en Judith van Helvoirt

App of bel me als je het gevoel hebt dat Bokkensprong een inspiratiebron kan zijn in jouw leven.
Tel. +031 (0)6-192 963 33