Een dagje uit het (sportieve) leven van Steven Bokken

Omdat ik zowel mijn fysieke als mentale welzijn hoog in het vaandel draag, ben ik me bewust van het belang van goede voeding. Niet obsessief, wel consequent.
Dat is ooit anders geweest. Ik begon mijn dag altijd met een sigaret, een kop koffie en géén ontbijt. Op een gegeven moment woog ik bijna 100 kg en realiseerde me dat het hoog tijd werd om de knop om te draaien.
Vandaar dat ik heel goed weet hoe moeilijk het kan zijn om je levensstijl te veranderen. Daar kun je altijd een helpende hand bij gebruiken, en die wil ik nu bieden aan anderen die inzien dat het écht anders moet.

Ik hou van mensen en vandaar dat ik mijn mijn goede ervaring met de Herbalifevoeding wil delen. Het maakt een wezenlijk verschil als je bewust omgaat met voeding en zorgt voor voldoende beweging.

Door elke dag te starten met 0,5 liter water met Aloë, Herbalife thee en F1 shake zorg ik ervoor dat ik het vocht wat ik ’s nachts verlies snel aanvul en dat mijn cellen de nodige voedingsstoffen hebben waar ze snel gebruik van kunnen maken. Dit geeft mij energie, innerlijke rust en een dankbaar gevoel omdat Herbalife zeven jaar geleden in mijn leven is gekomen. Ik heb veel meer energie en minder behoefte aan zoetigheid dankzij dit ontbijt. En de mensen die ik begeleid, ervaren precies hetzelfde!

Na het ontbijt is mijn voedingspatroon afhankelijk van de activiteit van de dag. Hoe meer ik in beweging ben, des te meer ik eet. Daarbij hou ik ook rekening met het aantal calorieën dat bepaalde voedingsstoffen bevatten en zorg ik voor gezonde vetten. Tijdens het sporten, gebruik ik de 24lijn van Herbalife en die is fantastisch op alle gebieden: smaak, energie en herstel.

Toen ik met Herbalife 24 startte kon ik als duursporter mijn trainingsvolume met 20%, je leest het goed 20%, verhogen.
Geen enkele sportvoeding heeft mij zo’n goede resultaten opgeleverd… De 24 lijn zet ik in al naargelang de trainingsintensiteit en de duur. Je zorgt voor een goede basis door gedurende de dag voldoende water te drinken, gecombineerd met eiwitrijke voeding dat nodig is voor het spierherstel.

24lijn van herbalife

CR7 is de sportdrank voor kortere trainingen, proteïnerepen als aanvulling of als tussendoortje. Voor de langere trainingen (> 2uur) gebruik ik Prolong sportdrank en neem ik als extra nog een 24 reep. Mijn spieren varen wel bij deze Herbalife Nutritions tijdens de inspanning, want wist je dat jouw lichaam spieren afbreekt om als energiebron te gebruiken als er onvoldoende voedingsstoffen aanwezig zijn tijdens de inspanning?

Regelmatig de weegschaal erbij om te kijken dat ik geen spiermassa verlies, hoort bij mijn levensstijl.

Omdat ik het jou ook gun om de kracht van Herbalife Nutrition te ondervinden, coach ik jou vol passie bij het bereiken van jouw doelen.

Ik zou het ontbijt van Herbalife het liefst gratis willen weggeven, zo gun ik het iedereen. Maar dat is niet realistisch.  Wel wil ik je ook op financieel vlak steunen door mee te zoeken naar goede oplossingen. Gezonde voeding, voldoende beweging en géén financiële zorgen maken het leven een stuk gemakkelijker.

En maak je geen zorgen. Als dat niet bij je past hoef je niet fanatiek te gaan fietsen, zeilen of vrijduiken.  Ook matig intensieve inspanningen zoals het maken van een mooie wandel- of fietstocht zorgen voor een extra gezondheidsvoordeel.
Ik bekijk graag samen met jou wat haalbaar is en waar jij energie van krijgt!